Заправка авто кондиціонера Київ


Сучасні автомобілі мають усе необхідне для того, щоб перебування всередині було дуже комфортним. Кондиціонер автомобільний забезпечує прохолоду та безпеку для водія. За допомогою цієї системи ви можете знизити температуру у спекотний день і підвищити її у прохолодний.

Як і інші системи у авто, авто кондиционер вимагає періодичного обслуговування та ремонту. Дозаправка кондиционера автомобиля повинна проводитись регулярно, щоб система працювала без збоїв та не виникало важких поломок. Заправити кондиціонер Київ пропонує СТО RеmRad. Ви можете зробити це у будь-який час. Вартість заправки кондиціонера авто доступна, тож не варто відкладати цю справу на потім та економити на своєму авто.

 

Коли потрібно проводити заправку кондиціонера Київ?

Звернутись до автосервісу для заправки автокондиціонера варто, якщо:

1.       Помітно знизилась функціональність кліматичної системи, в тому числі коли охолодження стало менш інтенсивним.

2.       Проводилась заміна компресорної олії.

3.       Були знайдені протічки та недолік фреону в системі.

4.       В трубопроводі з’явились специфічні звуки. 

Як проходить заправка кондиціонерів авто?

Ця процедура повинна проводитись тільки у спеціальному СТО, яке має відповідне обладнання та досвідчених працівників. На СТО RеmRad перед проведенням заправки працівники перевіряють систему на герметичність. Наступний крок – вакуумування системи кондиціонера.

Все потрібно робити акуратно, бо надлишок чи недолік холодагенту можуть привести до поломки системи кондиціонування. Якщо холодагенту занадто багато може відбутися перенавантаження системи, в результаті чого перегоряє компресор. Якщо холодагенту мало, відбувається «олійне голодування» пристрою.

Навіть якщо кондиціонер працює добре, треба завжди пам’ятати про дозаправку та регулярно її проводити. 

Заправити кондиціонер авто у Києві

На заправку кондиціонера ціна відрізняється в залежності від того, який холодоагент та в якій кількості буде використовуватись.

Скільки коштує заправити кондиціонер у машині?

·         Повна заправка:

o   R-134a – 1650 грн;

o   HFO-1234yf – 6050 грн;

·         Дозаправка R-134a – 230 грн (100 гр).

·         Дозаправка компресорної олії – 100 грн.

Як бачите, вартість заправки кондиціонера цілком доступна. Обслуговування у RemRad гарантує ясний сервіс, використання найкращих матеріалів та справну роботу вашого автомобіля.

Комментарии